За нас

Purple Professional е създадена през 2011 година, започвайки историята си, от козметични магазини, дрогерии, насочени към крайния потребител.
Днес Purple Professional се отличава на пазара, с високо качествени продукти, оптимални цени и имидж в професионалния сектор. Purple Professional следва международните тенденции на модата, присъствайки на изложения по целия свят, съпровождайки всички продукти на най-уважаваните партньори, в областта на професионалната козметика. За безопасността на нашите клиенти, ви информираме, че продуктите са регистрирани в Козметичния продуктов нотификационен портал, в държавния медицински борд, като съответния продукт. Всички наши продукти не са тествани върху животни.
Марката Purple Professional непрекъснато се развива и разраства във все повече страни – Португалия и островите около нея, Испания и Балеарските острови, Ирландия, Швейцария, Белгия, България, Гърция и Кaбо Верде. 

Purple Professional представя гама от изграждащи гелове за ноктопластика, акрил, гел лак, гелови бои и пластелини, пили за нокти, продукти за грижа за кожата на ръцете и краката.

Днес
Ти – нашият клиент – си мярката за всичко, което правим. Твоите нужди са във фокуса на нашето внимание и нашите действия. Това е в основата на отношенията на сътрудничество.

"КОЗМЕТИК ТАНЕВИ" ЕООД Ви предлага богат асортимент от козметика, за грижа на ръцете, ноктите, краката, кола маска, еднократни материали и дезинфектанти!

 Винаги близо до Вас "КОЗМЕТИК ТАНЕВИ" ЕООД!